Vásárlások után járó kedvezmények

A Pontok gyűjtéséről


a. A Program elindulásától, azaz 2022. 09. 01-től kezdve regisztrált vásárlóink számára elérhető, akik mindig belépett állapotban adják, adták le rendeléseiket. A nem belépett állapotban lévő rendelésekkel, illetve a regisztráció nélküli rendelésekkel pont nem gyűjthető.
b. A pontszámítás alapja a vásárló által készpénzben, bankkártyával, vagy átutalással teljesített termékátvétel során megfizetett egyes termékek forintban kifejezett értéke. A termékért kapott pont mindig a termékért aktuálisan fizetendő árból kerül meghatározásra. A megvásárolt termék egységárának forintban meghatározott értékének minden 100 Ft-ja után 1 pont jár, amelynek a levásárlási értéke a valóságban 1 Ft. 100 Ft-nál alacsonyabb rész esetén lefele kerekítés történik.
c. Az 1Vill.hu egyes akciók keretében időnként meghatározott eseményekért (pl megosztós játék, ajándékutalvány vásárlás) pontokat írhat jóvá a számláján. 

Pontok jóváírása/levonása


a. Az adott vásárlással megszerezhető pontok jóváírása a pénzügyi teljesítést követő napon történik, illetve, amikor a lekönyvelt tételek megjelennek a Vásárló személyes profiljában.
b. Az 1vill.hu-n leadott megrendelés esetén a megrendelés és az átvétel időszaka között úgynevezett zárolt – fel nem használható – státuszba kerülnek a jóváírható pontok, akkor kerül fel a számlára, amikor a Vásárló kiegyenlítette a megrendelés értékét, és az lekönyvelésre került a rendszerben.
c. A sikertelen, azaz nem teljesült megrendelésekért – amely okától függetlenül lehet az 1Vill.hu részéről át nem adott, vagy a Vásárló által megrendelt, de át nem vett termék – pont jóvá nem írható. Ha a vevő a futárszolgálattól vagy átvételi ponton nem veszi át a megrendelt terméket, megrendelése (vásárlása) törlésre kerül, a gyűjthető pontok a teljesítetlen rendelés lekönyvelése után nem kerülnek fel a pontgyűjtő számlára.
d. Teljesült megrendelést követően az 1Vill.hu-tól átvett, de a Vásárló által az átvételt követően a termék (több megrendelt termék esetén a megrendeltekből egyes termékek) visszaküldése esetén (így pl. elállás) általános szabály, hogy a visszaküldött termék után korábban jóváírt pont levonásra kerül. Ha azonban a megrendelt termék(ek)et a számlatulajdonos reklamációja miatt, de nem elállási szándékkal küldi vissza az 1Vill.hu-nak, úgy az 1Vill.hu ügyfélszolgálata a reklamáció ügyfélszolgálati felülvizsgálatát követően, egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlásáért jóváír-e pontot. 
e. A pontok folyamatosan gyűjthetők és felhasználhatók, nincs időkorlát vagy zárási nap.
f. Az 1Vill.hu fenntartja magának a pontgyűjtésben részt vevő termékek változtatásának jogát.
g. Az a Vásárló, aki regisztrált az 1vill.hu oldalon, belépett állapotban van, és a teljesített rendelései által pontgyűjtésre jogosult, az a személyes menüjében (Profilom) megtekintheti aktuális egyenlegét.

 

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.